Pozvánka na odborný seminár

V súvislosti s aktuálnymi informáciami týkajúcimi sa limitov obsahu akrylamidu v potravinových produktoch vrátane produktov pekárskej výroby, chleba, jemného pečiva, trvanlivého pečiva a rôznych druhov snackov, ktoré vstúpia do platnosti v priebehu r. 2025 a budú mať rozsiahly dopad na produkciu celého spektra potravinových výrobkov, sme pripravili pre Vás odborný seminár na tému:

 

Ste pripravení na legislatívne zmeny týkajúce sa akrylamidu v pekárskych a pečivárskych výrobkoch?

 

Seminár sa bude konať 21.11.2024 pod vedením expertov NPPC-VÚP v priestoroch NPPC-VÚPOP, Trenčianska 55, Bratislava.

 

Registračný poplatok: 50 €. Počet účastníkov je limitovaný.

 

Na seminár sa môžete prihlásiť cez ELEKTRONICKÝ FORMULÁR.

 

Pri účasti viacerých pracovníkov z rovnakej spoločnosti je potrebné registrovať každého účastníka samostatne.

 

Bližšie informácie sú v pozvánke.

Skip to content