V súvislosti s aktuálnymi informáciami týkajúcimi sa limitov obsahu akrylamidu v potravinových produktoch vrátane produktov pekárskej výroby, chleba, jemného pečiva, trvanlivého pečiva a rôznych druhov snackov, ktoré vstúpia do platnosti v priebehu r. 2025 a budú mať rozsiahly dopad na produkciu celého spektra potravinových výrobkov, sme pripravili pre Vás odborný seminár na tému:
Ste pripravení na legislatívne zmeny týkajúce sa akrylamidu v pekárskych a pečivárskych výrobkoch?
Seminár sa bude konať 21.11.2024 pod vedením expertov NPPC-VÚP v priestoroch NPPC-VÚPOP, Trenčianska 55, Bratislava.
Registračný poplatok: 50 €. Počet účastníkov je limitovaný.
Na seminár sa môžete prihlásiť cez ELEKTRONICKÝ FORMULÁR.
Pri účasti viacerých pracovníkov z rovnakej spoločnosti je potrebné registrovať každého účastníka samostatne.
Bližšie informácie sú v pozvánke.