Odborný seminár na tému „Ste pripravení na legislatívne zmeny týkajúce sa akrylamidu v pekárskych a pečivárskych výrobkoch?“

Odborný seminár s aktuálnou problematikou akrylamidu v potravinách špeciálne zameraný na sektor pekárskej výroby sa konal dňa 21.11.2024 na pôde NPPC – VÚP v Bratislave. Odborným garantom seminára bola Ing. Zuzana Ciesarová, PhD.

 

Oslovili sme pracovníkov v pekárstve a dodávateľov zložiek pre pekársku výrobu s otázkou „Ste pripravení na legislatívne zmeny týkajúce sa akrylamidu v pekárskych a pečivárskych výrobkoch?“ a zároveň sme ponúkli komplexné odpovede na túto nie jednoduchú tému. Seminár spojený s možnosťou exkurzie a analýzy vlastných vzoriek v priestoroch našich laboratórií vyvolal bohatú diskusiu a priniesol zaujímavé poznatky z praxe.

 

Nové termíny tohto seminára plánujeme v januári 2025.

Dajte nám vedieť váš záujem. Kontakt: e-mail: zuzana.ciesarova@nppc.sk alebo mobil: 0911 807 737.

Skip to content