Dobrý deň,
dovoľujeme si Vás pozvať na Ústavný seminár NPPC–VÚP, zameraný na nové trendy v potravinárstve, ktorý sa uskutoční vo štvrtok 4.7.2024 o 9,00 h.
Prednášky:
1. Inovované metódy v analýze potravín: využitie nového prístrojového vybavenia
RNDr. Janka Kubincová, PhD.
2. Metódy na mikrobiologickú kontrolu zeleninových šalátov
RNDr. Tomáš Kuchta, DrSc.
3. Vysoko spracované potraviny podľa systému NOVA
Ing. Janka Porubská, PhD.
4. Výsledky dotazníkového prieskumu pre nápoj Špelto a jablkový nápoj
Bc. Ing. Stanislav Baxa, PhD. – RNDr. Marcela Blažková – Ing. Pavol Tóth, PhD.
Prednášky a diskusia sa budú konať prostredníctvom aplikácie TEAMS.
V prípade záujmu kontaktujte p. Justínu Farbulovú (justina.farbulova@nppc.sk).